Rólunk

Home / Rólunk

Vállalkozásunk 2007-ben kezdett lakásfelújítással foglalkozni olyan szakemberekből és szakmai cégekből álló koordinált csapat, amely azért jött létre, hogy a megrendelői igényekre gyors és hatékony megoldásokat tudjon nyújtani.

Valamint teljes körű minőségi kivitelezési szolgáltatás érdekében, kiváló szakmai ismeretekkel és nagyfokú gyakorlattal rendelkező szakembereket foglalkoztat, folyamatos munkavégzés mellett.

Álláspontunk szerint nem érdemes több szakembert és több, egymástól külön álló céget megbízni a lakás felújításával.

A lakásfelújítás során kapcsolódó tervezési, ügyintézési és engedélyeztetési feladatok terén is, vállakózásunk, teljes körű szolgáltatást nyújt.

A magas színvonalú munka elvégzéséhez a legmegfelelőbb szakmai háttérrel rendelkező kivitelezőkkel, szakemberekkel álltunk össze, hogy ügyfeleink minden téren a legjobb minőségű szolgáltatásban részesüljenek.

A beszerzési feladatok zökkenőmentes lebonyolítása érdekében, beszerzési tapasztalatainkkal, az évek során megismert beszerzési forrásokkal, szakmailag tapasztalt iránymutatással állunk az ügyfeleink rendelkezésére és nem utolsó sorban megoldjuk a szállítási feladatokat is.

Különböző szakterületen dolgozó kollégáink koordinált együttműködésének köszönhetően valamennyi szerelési munkálatát el tudjuk végezni, legyen szó részleges vagy teljes felújításról,

Csarnokok, raktárak, lakóépületek, bemutatótermek, iskolák, üzlethelyiségek, családi házak, lakások, intézmények, társasházak, lépcsőházak festése, felújítása illetve közületeknek és magánszemélyeknek egyaránt.

Tevékenységi körünkbe tartoznak a következő szakipari munkák: Hideg és Meleg burkolás. Villanyszerelés. Gépészeti munkák, Klímatechnika, Gipszkarton szerelés. Álmennyezetek, Fa, Műanyag és Alumínium nyílászárok beépítése Konyhabútorok, Bejárati ajtók beépítése.  Lakatos és Üveges munkák. Utólagos hőszigetelés, Kádzománcozás.

 

– Nálunk a középpontban az ügyfél áll és annak minden igénye, melyet maximálisan igyekszünk kielégíteni, A tárgyi értékeket fóliatakarással, ragasztással védjük, ügyelünk a tisztaságra.

– Célunk, szakmai hozzáértésünkkel, magas színvonalú szolgáltatást nyújtani a szakszerű munkavégzés során. Az általunk végzett munkára garanciát vállalunk.

– A fényképeken bemutatott házakat teljes mértékben az Erdősifestészet készítette pontos címüket a tulajdonosok személyiségi jogainak védelme érdekében nem tesszük közzé.

Üdvözlettel: Erdősi László