Festés, mázolás

Home / Szolgáltatásaink / Festés, mázolás

Festés – Mázolás

– Szolgáltatásainkat kvalifikált szakemberek végzik, az elvégzett munkáink minőségét a referencia munkák menü alatt tekinthetik meg.

– Szakembereink pontos munkavégzéssel, precizitással, magas szintű szakmai hozzáértéssel végzik a rájuk bízott feladatokat, amelyek szorosan igazodnak a kuncsaft kéréséhez.

– A stílusirányzatok alkalmazásánál figyelembe vesszük a berendezést, a környezet korábban kialakított esztétikáját, hogy minél magasabb színvonalat érjünk el.

Felület-előkészítés

Ebben a fázisban a festendő felületeket kell olyan állapotba hozni, hogy a festés tökéletesen a várt eredményt hozza. Amennyiben felpúposodott vagy pereg a festés, mindenképpel le kell azt vakarni, aztán glettel teljesen sima, egyenletes felületet létrehozni. Amennyiben erős az alapszín, amit világossal akarunk helyettesíteni festés alapozás szükséges. Stb. stb. A fentiek teljesítése nélkül a munka nem vállalható.

Festés

Miután az előkészítő munkákkal elkészültünk, jöhet a festés. Előbb mintafestést készítünk egy kis felületen, hogy még egy finom korrekcióra lehetőség nyíljon a színezésben, aztán jön a nagy felületek festése, valamint a szegélyek precíz meghúzása.