Konyha,- és egyedi bútorgyártás

Home / Szolgáltatásaink / Konyha,- és egyedi bútorgyártás

Konyhabútorok: számítógépes tervezéssel modellezzük a berendezés elhelyezkedését a rendelkezésre álló helyen, az esetleges változtatásokat naprakészen elkészítjük. látványtervek alapján.

Termékeink a megrendelő igénye és ízlése szerint készülő, tökéletes komfortot nyújtó egyedi bútorok.
A fa, mint természetes alapanyag, melegséget, meghittséget, otthonosságot sugall, ami a modern “műanyag” világban mindenki számára egyre fontosabb érték.

Célunk, hogy Ön gyorsan, kényelmesen tudjon tájékozódni és választani az általunk készített bútorok közül: konyhabútor, szobabútor, gyermekbútor, beépített szekrények, irodabútor,könyvespolc,könyvszekrény Íróasztal, polcrendszer, számítógépasztal,gardróbszekrény, tv állvány,beépítettszekrény,emeletes ágy,fagaléria,franciaágy üzletberendezés, és egyéb kiegészítő bútorok.Nálunk több különböző színű laminált forgácslap, hátfallemez, rétegelt lemez, táblásított termék, és OSB lapok közül választhat.

Komplex szolgáltatást nyújtunk, melynek részei

 • Helyszíni felmérés
 • Számítógépes látványtervezés
 • Árajánlat készítés
 • Bútorgyártás, kivitelezés
 • Szállítás
 • Szakszerű szerelés

Látványterv- és árajánlat készítéséhez Megrendelőnk az alábbi lehetőségek közül választhat

 • Megrendelőnk által adott méretek alapján számítógépes látványtervet készítünk, melyhez árajánlatot adunk
 • Előzetesen egyeztetett időpontban helyszíni felmérés alkalmával, a helyszínen készítünk látványrajzot árajánlattal

A látványtervet és az árajánlatot mindkét esetben ingyenesen készítjük el!Amennyiben megfelelőnek találja a készítendő bútor árát, a megbeszélt időre elkészítjük, kiszállítjuk és be is szereljük!

Profilunkba az alábbi bútorok gyártása tartozik

 • Konyha bútorok
 • Nappali szekrénysorok, asztalok
 • Hálószoba bútorok, gardróbok
 • Fürdőszoba bútorok, kiegészítők
 • Előszoba- bútorok, falak
 • Gyerekszoba bútorok
 • Beépített- szekrények, bútorok
 • Iroda- és tárgyaló bútorok
 • Üzlet bútorok, pultok
 • Egyéb, egyedi kiegészítő bútorok

Az egyedi bútorok készíttetésében rejlő lehetőségek

Egyedi bútorok készíttetésénél a Megrendelőnknek lehetősége nyílik a bútor stílusának, anyagának, színének kiválasztására, a rendelkezésére álló méretre alakíttatására, melyben tanácsadással is segíthetünk.

Ajtó frontokat szinte minden létező bútorlapból tudunk készíteni igény szerinti élfóliázott, vagy ABS éllezárással.
MDF fóliás ajtófrontjaink nagyon sok színben és nagyon sokféle marásmintával- akár egyedi méretekben is léteznek.
Valódi fa ajtófrontokban is gazdag választékkal várjuk önöket!

Vasalatok

Tolóajtó vasalatok:

Acél rendszereink általában a beépített szekrény elé kerülõ frontokat képezik. A tolóajtók alsó alátámasztásúak (az ajtó súlyát az alsó görgõpár viseli), a fenti elemek csak megvezetésre szolgálnak.
A mintegy 17 féle keretszínbõl (fémes és fautánzatú színek egyaránt) és 3 féle profilból választható ki a Megrendelõ számára legoptimálisabb megoldás.

Alumínium rendszereinket elsõsorban térelválasztásra használjuk, mivel ezekre a rendszerekre jellemzõ a rejtett görgõs kialakítás (a görgõk az alsó keretlécben helyezkednek el). Alumínium rendszereinken belül kínálunk mindössze 5 centis helyigénnyel rendelkezõ, dupla pályás vasalatrendszert is.
Az alumínium rendszereknél szintén lehetõség van a vasalat profiljának és színének kiválasztására.

Szerelvények:

Konyhai és fürdõszobai, valamint nyílóajtós szekrényekhez, továbbá önálló kisbútorokhoz, komódokhoz, polcrendszerekhez a már jól ismert Forest cég termékeit kínáljuk.
A cég termékkatalógusa megtekinthetõ a http://www.foresteu.com/hu/termekkatalogus/ weblapon.
Természetesen lehetõség van egyedibb, exkluzívabb igények kielégítésére is. Ennek teljesítését a Häfele termékek teszik lehetõvé, amik azonban árban eltérést mutatnak a Forest termékekhez képest.

Bútorlapok, élzárások

Választék kínálatunk talán a bútorlapok terén a legterjedelmesebb. Egyaránt dolgozunk Egger, Thermopal, Kronospan, Falco bútorlapokkal. A különbözõ gyártók termékválasztékát honlapjukon megtekinthetik, de természetesen az ingyenes helyszíni felmérés során a termékkatalógus kollégáinknál alapfelszereltség.
Bútorainkat elsõsorban 18 mm-es lapokból készítjünk, azonban lehetõség van 8, 10, 16, 25 mm-es anyagfelhasználásra is.
Alkalmazunk továbbá úgynevezett könnyített bútorlapcsaládot is, aminek vastagsága 50 mm. Ezen bútorlap lényege, hogy a belsejük üreges szerkezetû, mégis rendkívül teherbíró. Az Eurolight lapok általában könyvespolc rendszerek építéséhez használatosak.

Az élzárások esetében kizárólag a 2 mm-es ABS élzárással dolgozunk, ami egy rendkívül kemény, hosszú élettartamú megoldás. Az összes bútorlapszínhez színazonos élzárást tudunk biztosítani.

Tükrök, üvegek

Tolóajtóink egyik leggyakoribb betétei a különbözõ színû (ezüst, bront, szürke, zöld, kék) tükrök. Vastagságuk 3 vagy 4 mm, annak függvényében, hogy szekrény elé kerülõ, vagy térelválasztó ajtóba kerülnek. Tükreink minden esetben keresztszövésû biztonsági fóliával vannak ellátva, ami megnöveli a tükör élettartamát, és lehetõvé teszi annak biztonságos használatát akár gyermekszobákban is.
Egyre elterjedtebb igény a “tejszerû” matt üveg, és a színes, festett üvegek használata, amik elsõsorban dekor jelleggel, osztóelemként jelennek meg az ajtókban, fiókelõkben. A festett üvegek közül az úgynevezett Lacobel üvegek az alapárasok, de lehetõséget kínálunk a RAL színskála szerinti egészen egyedi színû üvegbetétek megvalósítására is.