Lakberendezés & Desing

Home / Szolgáltatásaink / Lakberendezés & Desing

„Harmónia kint és bent.”

Célom az esztétikum, a funkció és a stílus egységén keresztül olyan szemet gyönyörködtető,
harmonikus enteriőrök kialakítása, amelyek egyediségükben – a felismerhető stílusjegyeimen túl – magukban hordozzák az egyéniséged, figyelembe veszik igényeid, s a tér kínálta lehetőségekből kihozzák a maximumot úgy, hogy az Téged elvarázsoljon.

Épp azon gondolkozol, hogyan rendezd be otthonod?

Már elkezdted tervezgetni, vannak is ötleteid, de a lakberendezéssel foglalkozó újságok lapozgatása és üzletek sokadik körbejárása közben kezded gyanítani, hogy ez jóval nagyobb falat, mint gondoltad, s nem is tudod, hogy fogj hozzá? Már hetek, hónapok teltek el, de még mindig nem haladtál? Stílus, funkció, szín, méret, forma, anyagok – megannyi döntés, s azon gondolkozol, hogy is kezdj neki?

Ha meg szeretnél szabadulni a felesleges idegeskedéstől, a heteken-hónapokon át tartó boltról-boltra járástól, a rossz választás okozta többletköltségektől, avagy ha csak néhány jó tanácsra és útbaigazításra van szükséged, keress bátran, készséggel állok rendelkezésedre!

A kulcsszavam: HARMÓNIA, harmónia a stílus, funkció, szín, méret, forma és anyagok között, körülölelve kényelemmel, megtetézve egyediséggel, tetejére pedig már csak egy csepp luxus kell…

Hiszem, hogy a közeg, amelyben élünk, dolgozunk, ahová betérünk egy kávéra, vagy ahol masszőr, kozmetikus kényeztet Minket, ugyanolyan hatással van hangulatunkra, mindennapjainkra, mint amilyen hatással Mi magunk lehetünk erre a közegre. E kölcsönhatást mindenki érzékelheti a hétköznapjaiban, hisz’ bizonyára Téged is megnyugtató érzés tölt el egy kellemes, visszafogott színű, puha textíliákkal ötvözött hálószoba látványától, ugyanakkor serkentőleg hat kedélyállapotodra, ha belépsz egy élénk színekkel tarkított helyiségbe. Éljünk a lehetőséggel, és fordítsuk előnyünkre! Magunkért, a belső harmóniánkért!

Amit ígérhetek, hogy Hozzád és igényeidhez, elképzeléseidhez speciális figyelemmel fordulok, s az érdekeidet szem előtt tartva, munkám eredményeképpen lenyűgöző otthon, iroda, étterem, rendelő, stb. … születik.

Ha felkeltettem érdeklődésed, és kíváncsi vagy a munkáimra, a szemléletemre, amellyel a lakberendezéshez és ügyfeleimhez viszonyulok, nézd meg honlapom! Ha szimpatikusnak találod, és további információra, néhány jó tanácsra vagy konkrét lakberendezési tervezésre van szükséged, szeretettel várom jelentkezésed!

Vátyi Erika

Lakberendezési szolgáltatások – tervezéstől a kivitelezésig

Lakberendezési szolgáltatásaim igény szerint külön-külön, vagy együttesen, teljes körűen is igénybe vehetők. Családi házra, lakásra, üzletre, irodára, étteremre, rendelőre, kozmetikára, stb. – annak egy-egy helyiségére vagy a teljes alapterületre vonatkozóan.

 • Térszervezési tanácsadás – igény esetén a keleti térrendezés művészetének figyelembevételével
 • Meleg- és hidegburkolati tervek készítése
 • Bútorozási tervek készítése, egyedi bútortervezés
 • Világítási terv készítése
 • Lakástextil tervek készítése
 • Dekoráció megtervezése
 • Konszignáció az enteriőr kialakításához szükséges anyagokról, berendezésről, dekorációról, ajánlás beszerzési lehetőségekre, iparosok, kivitelezők ajánlása
 • Tervezői művezetés
 • Vállalati megbízás esetén szolgáltatásaim kiterjednek az enteriőrökkel harmonizáló design elemek, marketingkommunikációs felületek tervezésére (pl. kirakat, reklámfelület, névjegykártya, stb.)
 • Vásárlási tanácsadás
 • Home staging