Üzleti átalakítás, kivitelezés

Home / Üzleti átalakítás, kivitelezés

 

Cégünk fő profilja építőipari beruházások, rekonstrukciók, felújítások megvalósítása.

A kivitelezés során elsődleges feladat a munkafolyamatok meghatározása és időzítése mellett a hatékony szervezés, a feladatok és költségek optimalizálása, valamint  a mindenre kiterjedő felelősségvállalás, mind a pontosság, mind a minőség tekintetében.

Sok éves tapasztalattal rendelkezünk. Ezt a tapasztalatot ötvözzük a rendelkezésre álló legújabb technológiák alkalmazásával annak érdekében, hogy Önnek a legmagasabb szintű szolgáltatást tudjuk nyújtani optimalizált költségstruktúra mellett.

Minden esetben arra törekszünk, hogy az építkezés fő munkálatait saját csapatunk végezze. Ezáltal tudjuk biztosítani az egyes munkafolyamatok hatékony ütemezését és a fázisok közötti zökkenőmentes átmenetet.

Igyekszünk az Ön igényei szerint megalkotni mindazt, amit eltervezett, ezáltal elnyerve az Ön bizalmát és elégedettségét!
Hisszük, hogy az általunk szállított szolgáltatás nem csak egy alkalomra szóló megbízás, hanem tartós és mindkét fél számára előnyös üzleti együttműködés záloga.

 

Generál kivitelezési tevékenységünk magába foglalja az építőipar valamennyi szakágába tartozó munka elvégzését:

  • szakipari munkák
  • szerkezetépítés, kőművesmunkák
  • épületgépészeti munkák
  • villanyszerelő munkák ( erős és gyengeáram)
  • bútorasztalos munkák egyedi gyártással
  • lakatosmunkák
  • technológiai szerelések

Alapos építőanyag ipari ismeretekkel és kiterjedt üzleti kapcsolatokkal rendelkezünk. Költségtakarékos anyagfelhasználással kedvező árakat tudunk kialakítani.

Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel vagy további információt szeretne keressen bizalommal elérhetőségeinken, minden felmerülő kérdésre szívesen válaszolunk!